Фірма SINGER одна з найстаріших і найвідоміших фірм-виробників швейної техніки. Вже понад 150 років швейні машини цієї фірми продаються по всьому світу. Основною перевагою швейних машин Зінгер завжди залишаються простота в роботі, надійність і довговічність. Особливо помітні ці переваги швейних машин Зінгер в невибагливих і витривалих електромеханічних моделях швейних машин, які стають незамінними в домашньому шитті.

Модельний ряд побутової швейної техніки SINGER:

- Великий вибір електромеханічних швейних машин SINGER пропонує покупцеві можливість вибрати собі швейну машинку з необхідним набором виконуваних строчок і типом човника. Ви зможете вибрати собі швейну машинку, починаючи від найпростіших моделей які виконують 8 основних робочих строчок до багатофункціональних швейних машин, що виконують до 32 швейних операцій.

- Комп'ютеризовані швейні машини SINGER представлені моделями різного класу і можливостей. Ви можете вибрати моделі спеціалізовані для печворку та квилтингу, універсальні машинки для швейної творчості або зручні в управлінні і недорогі моделі комп'ютеризованих швейних машин з вертикальним човником.

- Оверлоки SINGER представлені класичними моделями, які добре зарекомендували себе в роботі з різними тканинами і відрізняються високою потужністю і професійним верхнім приводом ножа обрізки тканини.

Звертаємо вашу увагу, що наша країна, на жаль, не є пріоритетним ринком для компанії SINGER, тому досить багато моделей сучасних швейних машин цієї фірми, які є у продажу, наприклад, в Америці, поки не будуть офіційно продаватися в Україні.

SINGER Fashion Mate 2290
Знижка 4%
1805
2 600  грн 2 499  грн
Знижка: 101  грн
+
Модельний ряд 2015 року від SINGER. Невибаглива і проста у використанні швейна машинка з основним набором строчок. Швейна машина SINGER Fashion Mate 2290 є оновленням моделі SINGER Tradition 2250. Оснащена основним набором швейних операцій (11), включаючи підшивку низу, оверлочну строчку (імітація) і трикотажний зигзаг на три проколи. Виконує гудзикову петлю в напівавтоматичному режимі.
1184
2 494  грн
+
Електромеханічна швейна машина SINGER 8280 P Модель з основним набором швейних операцій. Виконує 8 швейних операцій, петля напівавтомат.
SINGER Heavy Duty 4423
Знижка 10%
Акція
(23)
1340
4 950  грн 4 455  грн
Знижка: 495  грн
+
Універсальна електромеханічна швейна машина SINGER Heavy Duty 4423 призначена для домашнього використання і дозволяє працювати як з тонкими, так і з щільними матеріалами. Висока функціональність машинки (виконує 23 швейні операції) дозволить використовувати її не тільки для ремонту одягу, а й для пошиття складних виробів з різних тканин і матеріалів.
1851
5 015  грн
+
Модельний ряд 2015 року. Універсальна електромеханічна швейна машина SINGER Supera 5523 призначена для домашнього використання і дозволяє працювати як з тонкими, так і з щільними матеріалами. Висока функціональність машинки (виконує 23 швейні операції) і сучасний горизонтальний човник дозволить використовувати її не тільки для ремонту одягу, а й для пошиття складних виробів з різних тканин і матеріалів. Ця модель - сучасне оновлення популярної швейної машини SINGER Heavy Duty 4423.
2031
7 299  грн
+
Модельний ряд 2016/2017 року. Електронне управління операціями в Singer Confidence 7640 і дисплей, що відображає поточні параметри строчки, полегшують роботу з машиною і сам процес шиття, що важливо як для досвідчених користувачів, так і для новачків швейної справи. Крім робочих стібків машина також виконує автоматичну обметку петель, вшивання блискавки і різні декоративні строчки, вишивку алфавіту (всього 200 швейних операцій). Спростять роботу 7 різних притискних лапок і приставний столик, що входять в комплект машинки.
1889
7 799  грн
+
Модельний ряд 2015 року. Спеціальна версія швейної машини з розширеними можливостями і комплектацією для любителів печворку та квилтинга. Тип швейної машинки - Комп'ютеризована (електронна) Кількість швейних операцій - 100 Тип човника - горизонтальний
Швейна машина SINGER M 3205
Знижка 7%
Акція
(2)
2203
3 790  грн 3 525  грн
Знижка: 265  грн
+
Новинка продажів 2020 року. Електромеханічна швейна машина SINGER M 3205  - швейна машина нової М-серії для домашнього шиття та ремонту одягу. Виконує 23 швейні операції та оснащена системою вдівання нитки в голку.
1957
4 130  грн
+
Модельний ряд 2016/2017 року. Швейна машина SINGER серії Fashion Mate призначена для домашнього використання і дозволяє працювати як з тонкими, так і з щільними матеріалами. Висока функціональність машинки Fashion Mate 3342 (виконує 32 швейні операції) і сучасний горизонтальний човник дозволить використовувати її не тільки для ремонту одягу, а й для пошиття складних виробів з різних тканин і матеріалів.
Швейна машина SINGER M 3405
Знижка 7%
Акція
(3)
2204
3 990  грн 3 711  грн
Знижка: 279  грн
+
Новинка продажів 2020 року. Електромеханічна швейна машина SINGER M 3405  - швейна машина нової М-серії для домашнього шиття та ремонту одягу. Виконує 23 швейні операції та оснащена системою вдівання нитки в голку та автоматично обшиває гудзикову петлю.
SINGER Simple 3223
Знижка 10%
Акція
(2)
1191
3 520  грн 3 168  грн
Знижка: 352  грн
+
SINGER Simple 3223 - універсальна швейна машина з великим набором швейних операцій (28). Зручне управління параметрами строчки і багатий вибір стібків забезпечують додаткову зручність в роботі з швейною машиною.
1709
6 343  грн
+
SINGER 14HD854  продовжує серію швейних машин Heavy Duty. У новому оверлоку реалізовано все, що необхідно для домашнього шиття і творчості. 
1955
3 835  грн
+
Модельний ряд 2016/2017 року. Швейна машина SINGER серії Fashion Mate призначена для домашнього використання і дозволяє працювати як з тонкими, так і з щільними матеріалами. Висока функціональність машинки (виконує 29 швейні операції) і сучасний горизонтальний човник дозволить використовувати її не тільки для ремонту одягу, а й для пошиття складних виробів з різних тканин і матеріалів.
Показати ще 12 товарів
Ціна

грн  –  грн

  • 2399 грн
  • 8845 грн
Товар на складі
Тип машини
Кількість строчок
Типи швів
Тип човника
Довжина стібка
Ширина строчки
Виконання петлі
Нитковтягувач
Регулятор тиску лапки
Кнопки керування
Приставний столик